Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γειά σου ρε Πεσέιρο!!

Πρώτο διπλό φέτος στην ευρώπη λοιπόν. Ακόμα ένα παιχνίδι που πήγαμε για το χ αλλά καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Χωρίς σπουδαία μπάλα, για την ακρίβεια χωρίς καθόλου μπάλα. Τελικά απο αυτή τη συνταγή δε θα ξεφύγουμε ποτέ. Όχι οτι είναι απαραίτητα κακό αλλά αυτό το στυλ παιχνιδιού μου φαίνεται είναι πιο πολύ στο DNA της ομάδας ακόμα και απο τα διπλά στην ευρώπη. Αυτό το στυλ...χωρίς στυλ. Χωρίς σχέδιο ανάπτυξης. Αυτό το ας κρατήσουμε πίσω το μηδεν,ε,και του πούστη μια ευκαιρία δε θα κάνουμε; Θα το καρφώσουμε. Όσες φορές προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά τα βρήκαμε σκούρα. Εργοτέλη, Πανσερραϊκό..για να μη μιλήσω για την άμυνα ψηλά του Μαλεζάνι. Το χτεσινό παιχνίδι θύμισε πάρα πολύ τακτικές Πεσέιρο. Και τότε η ομάδα έτσι πήγαινε. 1-0.1-0.0-1. Τελικά αυτό είναι ένα σχέδιο τακτικής, τόσο μπορούνε τα παλικάρια, ή ο προπονητής δεν μπορεί να εμφυσήσει ένα επιθετικό πλάνο; Εντάξει για τον Πεσέιρο ξέρουμε. Ήταν άσχετος. Ή μάλλον ο Τζίγγερ έδινε πριμ στους παίχτες για να μην κερδίζουν. Τώρα τι συμβαίνει; Μάλλον ο προπονητής είναι μάγκας και χωρίς να παίζουμε μπάλα μας φέρνει τις νίκες. Αν δεν το πιστεύουμε αυτό δεν είμαστε Παναθηναϊκοί έτσι δεν είναι; Είμαστε κρυφογαύροι, τσιράκια κτλ.

Αυτή η νοοτροπία μας μικραίνει δυστυχώς. Και επειδή η βλακεία είναι ανίκητη δε λέω ότι έκανε κακώς ο Τεν Κάτε που δεν τόλμησε και πήγε πρώτα για το χ. Αν χάναμε χανόμασταν ενώ με το χ, τα δυο παιχνίδια με Στουρμ να έπονται και με την περσινή πορεία στο μυαλό του όπου με 0 βαθμούς στα δυο πρώτα παιχνίδια τελικά περάσαμε και πρώτοι,το χ έπρεπε να το σιγουρέψουμε. Απλά δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί εκείνη τη χρονιά με Πεσέιρο που γινόταν το ίδιο και φτάσαμε πραγματικά κοντά στον τίτλο έπρεπε να ματώσει ο κόσμος για να το χάσουμε.Αν είχα μια ευχή για τα αθλητικά δρώμενα δε θα ήθελα το πρωτάθλημα. Ούτε καν το Europa League. Μακάρι απο δω και πέρα να υπάρχουν μόνο Παναθηναϊκοί και όχι, Τζιγγερικοί,Derbites,Βγενοπουλικοί,Γιαννακοπουλικοί και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Άντε (όχι Ρουκάβινα,που πάντως αφήνει καταπληκτικά την μπάλα για Λάζαρο στο τέλος αλλά εκείνος σημαδεύει τα matrix) μπας και δούμε άσπρη μέρα!!



Υ.Γ Πανάθα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Μανώλης είπε...

Με πρόλαβες φίλε!
Βέβαια εγώ δεν θυμήθηκα τον Πεσέιρο αλλά το Ρεχάγκελ, ειδικά μετρώντας 4 (εν δυνάμει, εντάξει το δίνω το ελαφρυντικό)σέντερ μπακ: Καντέ, Σαρριέγκι, Μπιέρσμιρ,Λουκά.
Δεν βλέπονταν πάλι το ματσάκι. Και δεν ακούγονταν (γαμώ τις κόρνες σας γαμώ!)
Αλλά τελικά μας τιμώρησε ο Κάρα. Και λέω μας τιμώρησε γιατί τιμωρία το νιώθω να πανηγυρίζω ακόμα εξαιτίας του.
Υ.γ. Ποτέ ξανά χωρίς Σισέ!!!Πονάνε τα μάτια μας!