Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Να περιμένουμε βελτίωση;

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν,με τους απο 'κει να έχουν κάνει την προπαγάνδα επιστήμη και πργματικά να φτάνουν στο σημείο που στα αλήθεια να πιστεύουν οτι αδικούνται και τους δικούς μας(;) που συνεχίζουν να υποστηρίζουν παράγοντες και όχι την ομάδα,ένα πράγμα έχει καρφωθεί στη σκέψη μου..
Άραγε είμαστε ήδη φορμαρισμένοι και μέχρι εδώ φτάνει η απόδοση μας ή έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης;

Γιατί μου φαίνεται η ομάδα ότι παίζει "μπουκωμένη" τα τελέυταία 3-4, μπορεί και παραπάνω χρόνια;

Είναι το άγχος τόσο μεγάλο ή τόσο μπορούμε να παίζουμε;

Θα δείξει..Το άγχος όταν κάνεις πρωταθλητισμό και ειδικά για εμάς φέτος που "πρέπει" να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι τεράστιο. Νομίζω χάνουμε τον έλεγχο και δεν πατάμε στη γη.και μιλώ για οπαδούς,εφημερίδες κτλ. Το ότι είμαστε δυο πόντους μπροστα ενώ άλλες χρονιές τέτοια εποχή είμασταν το λιγοτερο 4-5 βαθμούς πίσω είναι σίγουρα πολύ θετικό.Αλλά δε σημαίνει τίποτα ακόμα.και έτσι όπως το πάμε είναι επικίνδυνο να έρθουν οι γκέλες.Δε θέλει πολύ. Καλό είναι να αποκτούν αυτοπεποίθηση οι παίκτες και να τους φεύγει το άγχος αλλά μην τους παραμυθιάζουμε απο τώρα.
Ας είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά θέλω να ελπίζω..


Υ.Γ Gilberto..τίποτα άλλο..φέτος είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.μεγάλος παίκτης που κάνει τρομερή δουλεια.όπως έκανε και πέρισυ,άλλο που είχαν βαλθεί όλοι οι αντικειμενικοί να τον βγάλουν παλτό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: