Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Προς Διοίκηση ΠολυΝευρωτικού: ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!

Έκανα υπομονή.
Ήθελα να ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα.
Έτσι κι αλλιώς είτε συμφωνούμε είτε όχι, είτε πούμε το μακρύ είτε το κοντό μας άλλοι αποφασίζουν.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Ποδοσφαιρικά πάντως σίγουρα όχι.
Αυτό το καταλαβαίνεις με μια ματία και μόνο στην βαθμολογική και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου επίσης όχι.
Γιατί δεν είναι εικόνα συλλόγου αυτή να αλλάζει προπονητή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο (προληπτικά σαν το εμβόλιο της γρίπης), χωρίς καν να πιέζεται από τον κόσμο ή τους οργανωμένους και ενώ είναι εντός στόχων παντού.
Λογική και η έκπληξη από τα διεθνή ΜΜΕ (άντε μετά να πείσεις κάποιο μεγάλο όνομα ότι δεν είμαστε Ουγκάντα!)
Και γιατί δεν είναι εικόνα μεγαλομετόχων αυτή να ξεκατινιάζονται από σταθμούς και φυλλάδες προβάλλοντας τον εγωισμό τους και εξυπηρετώντας τις προσωπικές τους μικροφιλοδοξίες. Και να λένε κιόλας ότι βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό!
Ρεζιλίκια πράγματα!

Με διοικητικά κριτήρια τότε μήπως...
Φυσικά και όχι, αφού αρκεί η ξινίλα του Κατσουράνη και η μόνιμη γκρίνια του Κάρα για να κάνουμε τους παίχτες να νιώσουν παντοδύναμοι διώχνοντας το στραβόξυλο τον Τεν Κάτε! (και μόνο γιαυτό, για το ότι είχε ένα τόσο γεμάτο -από τη μέση και μπροστά-ρόστερ και εφάρμοσε ένα ροτέισον αφήνοντας έξω ανάλογα με την αγωνιστική τους εικόνα κατα καιρούς όλους τους πρωτοκλασάτους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο ο Τεντάς!!!)
http://assets.tanea.gr/files/tenene.jpg
ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!
Αλλά δεν συνεχίζω πάνω σε αυτό...



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ
Τώρα προχωράμε με Νιόπλια-Βαζέχα.
Αγαπητοί και οι δύο στον κόσμο του Παναθηναϊκού (ιδίως ο Κριστόφ) και ως εκ τούτου κερδίζουν θέσεις στην pole-position. Το θέμα όμως είναι ο τερματισμός και εκεί θα δούμε τι ψάρια έπιασαν.

Δεν μπορώ όμως να μην εκφράσω την (ποδοσφαιρική) απορία μου;
Αν δεν ήταν ο Νιόπλιας και ήταν πχ ο Βαγγέλης ο Βλάχος ή ο Καραγεωργίου (που έχουν πολλαπλάσια προπονητική εμπειρία από τον Νιόπλια) ποια θα ήταν η υποδοχή από τον κόσμο;
Που θα είχε φτάσει το κράξιμο;
Πόσες λευκές πετσέτες θα είχαμε μετρήσει;
Πόσα "πάει κι αυτή η χρονιά" θα είχαμε ακούσει λίγες μέρες πριν τα κάλαντα;

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ
Διαβάζω το ρεπορτάζ για τις πρώτες σκέψεις του Νιόπλια. [<span class=
Και τρέμω.
Τρέμω όταν ακούω για επανενεργοποίηση των Τζιόλη, Μάντζιου. Αυτοί ποτέ! Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!
Στεναχωριέμαι που χάσαμε και αυτόν τον καταπληκτικό γυμναστή μαζί με τον "άμπαλο τον Σουριναμέζο" που είχε την ομάδα σούπερ από φυσική κατάσταση.
Εκνευρίζομαι όταν ακούω ότι δεν υπάρχει πλάνο για ενισχύση (ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) και θα περιμένουμε να κρίνει ο Νιόπλιας τους υπάρχοντες! Πάρτε σοβαρό αμυντικό, ηγέτη τώρα!
Ανησυχώ
όταν αναφέρουμε ως σημαντικές προσθήκες την επιστροφή Δημούτσου, Κλέιτον. Γιατί νομίζω ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι που λείπει.
Απορώ τι γίνεται με τον Ντέιβιντ που τάχα ενδιαφέρει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά όχι εμάς που μας ανήκει για τα επόμενα 4,5 χρόνια (θα μου πεις βέβαια εδώ καταβάλεται προσπάθεια να πάψουμε να ανήκουμε στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους !)
Αναρωτιέμαι τι νέο φέρνει στην ομάδα ο νέος προπονητής όταν διαβάζω ότι συνεχίζουμε με 4-3-3 και ότι στην προπόνηση ζήτησε πίεση στον αντίπαλο (έλα!!δεν τους είπε να μαρκάρουν με τα μάτια και να αφήνουν τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του;)
Αλλά ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ!
ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Όπως θα έκανα όποιος κι αν ήταν ο προπονητής!
Γιατί εγώ (επειδή δεν έχω κανένα συμφέρον) βάζω πάνω από όλα ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!


Υ.γ.1 Ο Νιόπλιας δεν ήταν που στο περσινό ματς με την Βιγιαρεάλ έκραζε επί 90 λεπτά ως άμπαλο τον Σιμάο; Καλά δεν θυμάμαι; Να συμπεράνω ότι ...πάει κι αυτός;

Υ.γ.2 Όχι πες, δεν είναι πρόκληση αυτή η εικόνα να του πεις: " Χρίστο βγάλε τη φόρμα και μπες κάνε δίδυμο με τον Τζιμπρίλο που θα σπάει τα τσιμέντα!!!!"[<span class=

Δεν υπάρχουν σχόλια: