Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος για την κούπα..

Είναι κάποια παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίζεις με πολλά γκολ προσφέροντας και θέαμα και είναι κάποια ακόμα που απλά πρέπει να τα κερδίζεις. Ένα απο αυτά ήταν το χθεσινό στην Ξάνθη. Δε νομίζω να υπήρχε κανείς που να είδε την ομάδα μας να παίζει καμμιά μπαλάρα αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Είναι απο τα παιχνίδια που αν τα κερδίσεις παίρνεις πολλά περισσότερα απο 3 βαθμούς.
Διαφωνώ οτι δίνει τίτλο απο τώρα η χθεσινή νίκη. Το πρόγραμμα μας έχει πολλά ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ήταν όμως μια νίκη σαν το απολυτήριο λυκείου όπως λέω εγώ.Και να το πάρεις δε σημαίνει τίποτα απο μόνο του.Χωρίς αυτό όμως...γάμησε τα!Δίχως αμφιβολία μεγάλη νίκη.Τεράστια για την ψυχολογία και αν σκεφτούμε πως αντιδρούσε η ομάδα παλιότερα.Μόλις έπαιρνε ένα προβάδισμα μπλόκαρε και το έδινε πίσω.Και χτες μπλόκαρε,αγχώθηκε..Είναι μεγάλη η πίεση και το καλό είναι ότι υπάρχουν παίκτες που δε μασάνε και παρασέρνουν και τους άλλους. Φέτος υπάρχει Djibril. Τι να πρωτοπείς για την προσφορά του..Αυτό που έλειπε χρόνια απο την ομάδα και αυτό που της δίνει τον αέρα και την κάνει να το πιστεύει πως μπορεί να περάσει απο οποιαδήποτε έδρα. Υπάρχει όμως και ένας παίκτης που προσφέρει αν έχει περισσότερα τουλάχιστον όσα και ο Γάλλος και δεν είναι άλλος απο τον Gilberto. Τεράστιος παίκτης. Ένα κέντρο μόνος του..Τρέχει για 3 και κρατάει όλο τη μεσαία γραμμή..
Να δούμε λίγο το πρόγραμμα για τον τίτλο..Μετά το ματς με Πανθρακικό πάμε στο Βικελίδης να παίξουμε με τον Άρη και στο καπάκι ΑΕΚ μέσα και Λάρισα έξω. Δύσκολη τριάδα. Σειρά παίρνει η Καβάλα μέσα και αμέσως μετά πάμε Τούμπα και Ν.Σμύρνη σε δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πριν το μάτς με Λεβαδειακό την 25η αγωνιστική.Πριν το ντέρμπι με gay-ρο για την 27η αγωνιστική θα πάμε στην Τρίπολη.Για να φτάσουμε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με Ατρόμητο έξω,Ηρακλή μέσα και Γιάννενα έξω. Έχει πάρα πολύ και δύσκολο δρόμο ακόμα για να πετάμε στα σύννεφα και να δηλώνουμε απο τώρα πρωταθλητές. 'Εχουμε προβάδισμα αλλά μην τρελλαινόμαστε και μην τρελλαίνουμε και τους παίχτες..

Υ.Γ Νομίζω είναι πολύ ηλίθιο να αποδοκιμάζουν τον Τζιόλη την ώρα του αγώνα. Εντάξει μπορεί να του καταλογίζουν ότι δεν έχει φερθεί καλά στην ομάδα αλλά αυτό παραπάει. Είναι παίκτης της ομάδας και ο προπονητής τον υπολογίζει. Λέγαμε πρόβατα τους άλλους, μην κάνουμε και εμείς τα ίδια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: